DUCHOVNÍ OBNOVA S P. ELIASEM VELLOU

 

21. - 23. února 2020 proběhne duchovní obnova s P. Eliasem Vellou. Světoznámý kněz, minorita, kazatel, exorcista a spisovatel přijal pozvání sedlecké farnosti a poprvé tak zavítá do Kutné Hory. 


 

Téma semináře bude radostné na slova žalmu 122 “Zaradoval jsem se, když mi řekli: Do domu Hospodinova půjdeme.” Tento poutní žalm od nepaměti provází všechny poutníky na cestách nejen do zaslíbeného Jeruzaléma, jak se píše v Bibli, ale přivádí na cestu každého hledajícího člověka. Účastníkem kurzu může být kdokoliv, koho toto téma zajímá, nebo se chce s P. Vellou setkat. Program bude probíhat ve spolupráci s kutnohorskou farností na více místech - kostel sv. Jakuba, kostel Nanebevzetí Panny Marie a sv. Jana Křtitele v Sedlci, kde v neděli po mši bude i autogramiáda Eliasových knih. Hlavní sobotní program proběhne v Tylově divadle. Z organizačních důvodů je nutné přihlásit se na akci předem na www.rezervace.sedlec.info nejlépe do konce ledna a vyplnit všechny části, zejména stravu. Přednášky otce Velly budou překládány z angličtiny. Bližší program upřesníme týden před akcí na vámi zadaný e-mail a webových stránkách www.sedlec.info  Těšíme se na každého z vás a věříme, že i tato akce bude radostným krokem nejen do doby postní

 

Více o otci Vellovi se lze dočíst na jeho stránkách: www.eliasvella.cz  

Každý den také bude sloužena mše svatá, v sobotu pak proběhne večerní adorace a během programu v divadle budou i kněží nabízet možnost zpovědi nebo duchovního rozhovoru. Nejsme schopni zajistit ubytování, nicméně Kutná Hora samotná nabízí různorodé ubytování, více zde.

 

Doporučený příspěvek za víkend (na pronájem divadla a letenky otce Velly) je 150,- V případě, že budete chtít sobotní oběd, tak nabízme bagetu za 50,-, nebo oběd v jídelně za 100,- a je nutné si jej rezervovat při přihlašování akce.

 

Těšíme se na každého z vás a věříme, že i tato akce bude radostným krokem nejen do doby postní.